Huisdieren

Dit zijn onze pensioensdieren die we zelf aanhouden en die dus hun oude dag bij ons mogen slijten. Ook permanente opvangers en huisdieren staan hier. Omdat zij geen eigen pagina meer hebben, plaatsen we in deze categorie hun verhaal al bij de foto.


aurora0001

Aurora

Aurora is de moeder van de nesten D1, K1, P1 en V1. Ze is tevens de dame uit ons eerste nest, het A1 nest dat is geboren op 16 maart 2015. Aurora is nu met pensioen en mag heerlijk wonen in de groep voor pensioendames, waarin ze in de nieuwe egelkamer los mag lopen.

IMGP1909

Nimue

Nimue is moeder van de nesten L1, S1, W1 en D2. Na 4 nesten mag ze nu lekker genieten van haar pensioen samen met haar moeder Aurora en de andere dames in de groep. En af en toe zal ze mee gaan naar een evenement, want deze dam houdt enorm van knuffelen!

IMGP3628

Luuk Ikink

Luuk Ikink is de vader van de nesten N1, U1, V1, Q1, B2 en C2. Hij is door een ongeluk met zijn stekels gewond geraakt aan zijn ogen en is hierdoor blind geworden. Dat is voor Witbuikegels geen handicap, maar voor Luuk betekend dit dat hij vroegtijdig met pensioen mag.

IMGP2049

Violet

Vanwege een bot-vergroeiing in haar linker voorpoot, blijft Violet bij ons wonen als huisdier, zodat we haar in de gaten kunnen houden en zo nodig stappen kunnen ondernemen om haar leven makkelijker te maken.

IMGP8738

Candy Fluff

Candy is bij ons komen wonen als huisdierdame. Met haar fokker hebben we afgesproken één nestje met haar te doen, maar helaas raakte ze niet drachtig. Nu blijft ze lekker haar leventje bij ons slijten.

 

Advertenties