Aanbod

Op deze pagina vindt u ons huidige aanbod in Witbuikegels. Om een egeltje te reserveren kunt u via de contactpagina contact met ons opnemen. Natuurlijk mag u ook eerst wat meer vragen stellen, voor ons is het van groot belang dat u een goede klik hebt met het egeltje naar uw keuze.


Direct aanbod

Amara

IMGP8534Na lang nadenken hebben we besloten dat Amara eventueel mag verhuizen. Ze is echt een egel die niet gebouwd is om mee te fokken helaas. Na haar eerste nestje is ze veel afgevallen en komt maar héél moeizaam aan sindsdien. Een nieuw nestje willen we haar dus niet aan doen en om haar nu de rest van haar leventje maar hier te houden, terwijl ze zo veel meer aandacht verdiend vinden we niet eerlijk tegenover haar.

Amara is nu 1 jaar en 5 maanden oud, dus nog relatief jong. Geen rare kwaaltjes of dingen, afgezonderd dat ze erg actie is en dus echt nog even wat meer moet aankomen. Ze zit dus op kittenvoer, waarvan je een pakketje meekrijgt voor de eerste dagen  Ze is met oppakken hufferig en ze is niet zo van het knuffelen/hanteren, maar vind het leuk om lekker rond te lopen. Ze is een enorme waaghals die gerust van de bank af springt, dus hou haar goed in de gaten en zorg dat ze dit soort kapriolen niet kan uithalen.

Haar prijs moeten we nog even over nadenken, dus stuur gerust een mailtje bij interesse.

 


Ter reservatie

Onderstaande egeltjes mogen gereserveerd worden. Hun aanschafprijs staan vermeldt bij hun advertenties, omdat dit soms wat kan verschillen per kleintje. Bij een reservering vragen we altijd een kleine aanbetaling van €25, houdt hier rekening mee wanneer u een egeltje wilt reserveren. Ook vragen we hierbij naar uw persoonlijke gegevens zodat we bij de reservering gelijk de stamboom & verkoopcontract in orde kunnen maken.

We hebben momenteel geen kleintjes die gereserveerd kunnen worden.

Advertenties

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑